Historic Fly & Drive tour

Terug in de tijd van de pioniers in de lucht! Instappen in een Boeing Stearman dubbeldekker uit de veertiger jaren. In de historic fly & drive tour beleef je de tijd van de mannen van weleer zelf, wat een onuitwisbare herinnering in het geheugen achterlaat!

Jullie worden ontvangen bij een gezellig restaurant waar de klassieke Mini’s in ‘Le Mans’ opstelling staan geparkeerd. Mooi gepoetst staan ze te glimmen in British racing green met lichtmetalen velgen, leren interieur en notenhouten dashboard met instrumentarium. Bij aankomst worden jullie ontvangen met een kopje koffie of thee en luxe assortiment gebak. Na een korte instructie gaan jullie in de Mini’s met een roadbook op stap en rijden een gevarieerde puzzlerit. De spanning in de Mini’s loopt op wanneer in de verte het vliegveld opdoemt.

Aangekomen op het vliegveld parkeren we de Mini’s en worden jullie met een kopje koffie of thee ontvangen in de ‘briefing room’. Ieder van jullie maakt een mooie vlucht in deze 2-zitter boven het gebied van de Blauwe Stad en omgeving. We sluiten af met een origineel vliegeniersdrankje!

Na deze stop in het luchtruim stappen jullie weer in de Mini’s om de tour verder te vervolgen. Onder het genot van een drankje en borrelhapje is er onderweg tijd om de indrukken van deze legendarische belevenis met elkaar te delen. Jullie rijden deze tour als een puzzlerit met roadbook. Voor de equipe met de minste fouten staat een originele prijs te wachten!

De wereld ontdekken vanaf de grond en uit de lucht in een klassiek vliegtuig, een onvergetelijk avontuur!

 

Vraag offerte aan!

 

In dit arrangement zit:


  • Zelf rijden in een klassieke Mini (sedan)
  • Koffie of thee met luxe assortiment gebak
  • vliegen in een Boeing Stearman (30 minuten)
  • Vliegeniersdrankje
  • Drankje met borrelhapje

 

 

Extra opties:


  • Diner, BBQ of plategerecht
  • Picknickmand

 

 

€ 297,50 p.p.*

* (Vanaf 8 personen)