Personeelsuitjes

Samen als collega’s er gezellig op uit in een ongedwongen sfeer. De puzzlerit in de Mini’s door de Hunzevallei in combinatie met het spelen van boerengolf, handboogschieten en kubbs wordt door groepen enthousiast ontvangen. Minitours kan groepen tot 32 mensen ontvangen. Bij grotere groepen tot 60 personen werken wij samen met collega bedrijven.

kapstersgroep_SnapseedGroep ontspannen in de zon_Snapseed

Elke groep wordt gesplitst, waarbij een groep mensen in de Mini’s touren en de andere zich met spelen vermaken. Na terugkomst van de Mini’s wisselen de groepen elkaar af. Bij aankomst worden jullie onthaald met een aangeklede koffietafel en volgt een korte briefing over het programma voor de dag. Nadat de groep is gedeeld (touren en spelen) kan het feest beginnen.

Bij kleine groepen t/m 12 personen is de Mini- en kanotocht een favoriet. Met de Mini’s wordt een puzzlerit door de dorpen en landschappen van de Hunzevallei gereden, die eindigt bij een aanlegsteiger aan de Hunze. Hier liggen de Canadese kano’s en kayaks op jullie te wachten. Na een korte instructie kan het avontuur op het water beginnen en is het na afloop onder het genot van een drankje en hapje gezellig bijpraten over de belevenissen van onderweg.

Jullie personeel ook een leuk uitje bezorgen?

Neem voor jullie uitje en persoonlijke vragen contact op met Minitours of vul het contactformulier in.

call_icon  06 31 99 41 48