Romantiek voor twee

Er met zijn tweën in de Mini helemaal uit en samen genieten van een nostalgische tour door Drenthe. Je samen even terug wanen in de studententijd of met de Mini op vakantie. Alle mooie herinneringen komen weer boven en maken deze tour zo speciaal. Het schakelen met de lange pook en het direct contact met de weg brengt jullie glimlach van vroeger weer terug op het gezicht.

stel bij Mini II_Snapseed

Na een warm onthaal met verse koffie of thee met koek of cake worden jullie in de Mini uitgezwaaid. Aan boord ontbreekt de picknickmand natuurlijk niet. De mand is met zorg samengesteld uit streekproducten, vers van het land, zodat het jullie onderweg aan niets ontbreekt! In deze tour ontdekken jullie de historische brinkdorpen, lieflijke landschappen en de gastvrije mensen, wat Drenthe zo bijzonder maakt. Genieten van een picknick op de heide, bij het hunebed of aan de beek en even terug mijmeren bij een mooie wandeling door de natuur brengt het gelukzalige gevoel ‘as in the old days’ weer naar boven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Willen jullie er een romantisch lang weekend van maken?

Dan is het heerlijk vertoeven in een gezellige Bed & Breakfast met een lekker vers ontbijt de volgende dag!. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reizen bij Minitours moet een feestje zijn en daar doen wij ons uiterste best voor!

Plannen voor jullie eigen romantisch dagje uit?

Neem voor jullie dag en persoonlijke vragen contact op met Minitours of vul het contactformulier op deze site in.

call_icon  06 31 99 41 48