Teamuitstapjes

Een Mini Rally ervaren tijdens jullie teamuitstapje! Zelf rijden ‘behind the wheel’ van een klassieke Mini, da’s plezier voor twee! Bij aankomst worden jullie ontvangen met koffie of thee met koek of cake en volgt een korte briefing over het roadbook, waar jullie de puzzlerit mee rijden. Onderweg is het goed opletten naar het vinden van de antwoorden op de vragen. Iedereen in de Mini doet actief mee!

Familie bij Mini_SnapseedGroep ontspannen in de zon_Snapseed

Tijdens de tour zijn er twee stops. Gezellig met elkaar de lunch genieten, een drankje drinken op een leuk terras en/of een korte wandeling maken om de beentjes te strekken behoort tot jullie mogelijkheden. Bij terugkomst is het gezellig nakletsen over de antwoorden en belevenissen van onderweg. En de equipe met de minste fouten staat een leuke prijs te wachten. Tot besluit kan een heerlijk diner, BBQ of buffet met drankje worden verzorgd.

Minitours ontvangt voor teamuitstapjes in de regel groepen tot 12 mensen. Voor teamuitstapjes worden ook combinaties met een kanotocht, spelen van shortgolf, handboogschieten en meer verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Geïnspireerd voor jullie eigen teamuitstapje?

Neem voor jullie uitje en persoonlijke vragen contact op met Minitours of vul het contactformulier op deze site in.

call_icon  06 – 31 99 41 48