Persbericht Social Media Mini tour

Assen, 20 februari 2013

Tijdens een netwerkbijeenkomst van de Open Coffee Club Assen hebben reisbureau Minitours uit Annen en Buro Lekkerkerker uit Borger het unieke recreatieve arrangement Social Media Minitour gepresenteerd.

Uniek arrangement verbindt avontuur en social media

“Communicatie via social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Wie zit er niet op Twitter en Facebook tegenwoordig. Zowel privé als zakelijk wordt heel veel informatie gedeeld. Je kunt dit ook uitstekend toepassen in een recreatief arrangement. Je werkt samen aan de opdrachten en bent aan het netwerken om tot oplossingen te komen”, aldus Dirk Jan Lekkerkerker. In de Social Media Minitour gaan de deelnemers met klassieke Mini Coopers op avontuur in Drenthe. Onderweg voeren ze allerlei opdrachten uit en maken ze actief gebruik van social media, zoals Twitter en de app annodrenthe.nu.

Hoe werkt de Social Media Minitour

Tijdens het arrangement zijn vier deelnemers op een originele manier met elkaar ‘on tour’. Onderweg heeft elke deelnemer zijn eigen taak. De één stuurt, de ander navigeert met GPS, de derde neemt foto’s en de vierde stuurt de antwoorden van de opdrachten via de social media. Elk team krijgt tot slot een eindopdracht, waarin alle belevenissen van het avontuur gepresenteerd worden. Uiteraard wacht de meest originele equipe een mooie prijs. De Social Media Minitour is perfect voor bijvoorbeeld verjaardagen, personeelsfeesten en teambuilding.

Samenwerking Minitours en Buro Lekkerkerker

Het idee van de Social Media Minitour is ontstaan op een netwerkbijeenkomst van de Open Coffee Club Assen. Reisbureau Minitours en Buro Lekkerkerker hebben de handen ineengeslagen en bieden met het arrangement een dienst met een ‘verbindende belevenis’ aan. Lekkerkerker vertelt: “We hebben elkaar leren kennen bij de Open Coffee Club Assen. Je ziet vaak dat nieuwe, innovatieve producten ontstaan als je twee zaken uit heel verschillende branches met elkaar verbindt. In dit unieke arrangement zijn dat dus recreatie en toerisme met social media.”

De Social Media Minitour is te boeken vanaf vier personen via www.minitours.nl of telefonisch via (06) 31 99 41 48.