Winnaar Recreatie- & Toerisme Arrangement

Op donderdag 7 februari 2013 is de vierde editie van de Recreatie- & Toerismebeurs voor ondernemers in de gemeenten Borger-Odoorn en Aa en Hunze gehouden op het Landal vakantiepark ‘Hof van Saksen’ te Nooitgedacht. Op de beurs ontmoeten ondernemers uit de branche elkaar en worden recreatieve en toeristische ontwikkelingen in Drenthe onder de aandacht gebracht. De nominatie om het gebied van de Hondsrug als eerste Geopark in Nederland op de kaart te zetten kreeg volop aandacht. Ook de beide burgemeesters lieten zich niet onbetuigd.

Een vast onderdeel in het programma is de nominatie voor het ‘Beste Recreatie & Toerisme Arrangement’. Een kundige jury beoordeelt de inzendingen op originaliteit, samenwerking en uitvoerbaarheid. Als beste arrangement 2013 heeft de jury het arrangement ‘Luxury Adventure Tour’ van reisbureau Minitours uit Annen in samenwerking met de hotels Bieze uit Borger en Wesseling uit Dwingeloo genomineerd. In het meerdaagse arrangement ontdekken de gasten in klassieke Mini Coopers Drenthe, waarbij onderweg beide luxe hotels worden aangedaan. Voor onderweg is er een picknick met heerlijk verse streekproducten en serveren beide hotels Britse gerechten, ontbijt en een originele High Tea.

Rijden door het landschap_Luxury Adventure_tour

Volop genieten met de ‘Luxury Adventure tour’ in een klassieke Mini Cooper door Drenthe!

Luxe en avontuur verenigd in een arrangement met klassieke Mini Coopers door Drenthe. Beide ondernemingen hebben elkaar in dit arrangement gevonden, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Samen zetten ze met dit originele en romantische arrangement Drenthe op de kaart!