Introductie

Welkom op de website van Minitours

Minitours is een bedrijf dat fraaie ‘klassieke’ Mini’s verhuurt aan particulier en bedrijf. Als groot liefhebber van oldtimers en reizen heb ik beide samen gebracht tot het bedrijf Minitours. Met het doel om mensen te laten ervaren wat het zelf rijden in een Mini door de mooiste landschappen van Drenthe met je doet!

Zeg nu eerlijk, wie kent de klassieke Mini niet! Spreek willekeurig mensen aan en je krijgt reacties als: “Leuk, mijn ouders hebben vroeger in een Mini gereden” of  “Ik heb er zelf in gereden en houd daaraan fijne herinneringen”. Prachtige verhalen heb ik mogen horen van mensen die in de Mini hebben gereden, ondersteund door fotoboeken of annekdotes die ze met me delen.

En of u nu alleen wilt rijden met de Mini of dit wilt combineren met een heerlijke tour of arrangement, u bepaalt het helemaal zelf! We hebben arrangementen voor jong en oud en elke portemonaie! Zoveel mogelijk mensen moeten van onze klassieke Mini’s kunnen genieten. Reizen bij Minitours moet een feestje zijn en dat vindt u terug in al onze diensten en producten!

Misschien heeft u zelf een leuk plan om te organiseren of wilt u eens iemand verrassen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen met u maken wij er graag iets moois van om een dierbare herinnering achter te laten.

Hofsteenge presentatie boys

Ik hoop dat u alvast veel plezier mag beleven aan de informatie op de website en heet u graag van harte welkom in Annen.

Met een hartelijke groet,

minitourslogo

Marthin Mandemaker

Eigenaar/oprichter