Trouwen

Jullie trouwdag is de dag, die je ‘once in a lifetime’ met dierbare familie en vrienden viert. Deze feestelijke dag volop te beleven in de Mini Sedan of Cabriolet als trouwauto, bij het halen van de bruid, de tocht naar het gemeentehuis en het bruiloftsfeest, maakt de slagroom op jullie bruidstaart. En wat te denken van een volgstoet met Mini’s voor jullie ouders, schoonouders, broers en zussen! Vier schitterende Mini’s in de kleuren ‘British Racing Green’ en ‘Titanium Blue’ met de witte dakjes, strepen en groene linnen cabriokap, die er bij mooi weer af gaat. Eén ding is zeker! Onderweg trekken jullie veel bekijks met vrolijke gezichten.

Bruid in Mini Groningen_SnapseedBruid in Mini_Snapseed

De Mini wordt aangekleed naar jullie eigen smaak en wensen, waarin wij graag adviseren en meedenken. Evenzo voor de Mini’s die jullie volgen. En of jullie de Mini nu zelf willen rijden of met chauffeur. Het is aan jullie.

En willen jullie de volgende dag nog graag samen genieten van een prachtige tour met rijk gevulde picknickmand in jullie trouwmini en de bruidsnacht beleven in een romantische en sfeervolle weddingroom dan bespreken wij graag met jullie de ‘maatwerk’ mogelijkheden.

Jullie bruiloft ook ‘extra’ beleven met een klassieke Mini?

Neem voor jullie trouwdag en persoonlijke vragen contact op met Minitours of vul het contactformulier op deze site in.

call_icon  06 31 99 41 48

Overige klassieke trouwauto´s:

Naast de Mini´s hebben wij ook onze prachtige Mercedes-Benz 350 SL, metalic bruin met leren interieur, als trouwauto in de verhuur.

Onze kernwaarden:

Service gerichte  en persoonlijke benadering, flexibiliteit en het leveren van een hoge kwaliteit zijn bij ons kernwaarden om jullie die onvergetelijke dag te laten beleven.

Neem contact met ons op om te zien of jullie trouwdatum nog beschikbaar is!